Blood parrot Grade A
  • Blood parrot Grade A

Blood parrot Grade A

59 LEI
cu TVA

super A grade

Dimensiuni pesti
Quantity
La comanda 15 zile. Plata anticipat.

Localizare în habitatul natural: Se obţine prin hibridizare, nu se găseşte în mediul natural, ci doar în acvariu.

Mărimea adultului: 21 cm.

Ingrijire: Este o specie paşnică. Aceşti hibrizi sunt formaţi pornind de la următoarele ciclide americane:

Prima generaţie poate fi formată pornind de la Midus cichlid ( Amphilophus citrinellus) şi Redheaded Cichlid (Cichlasoma synspillum) sau de la o ciclidă din America Centrală şi una dintre următoarele ciclide sud-americane: Amphilophus labiatus şi Golden Severum sau Cichlasoma spilurum. Specia care rezultă este paşnică şi timidă, caracteristică care se găseşte la specia Severum, ciclidele central-americane fiind agresive.

A doua generaţie formează o varietate denumită Convict Parrot Cichlid. Această specie de formează pornind de la Blood Parrot şi Convict Cichlid Amatitlania nigrofasciata. Peştii aceştia care se formează mai sunt întâlniţi şi sub denumirea de ‘Jellybean parrot’ sau ‘Bubble Gum’ Parrot.

Specia Blood Parrot se mai formează pornind de la speciile Severum Heros severus şi Texas Cichlid ( Cichlasoma cyanoguttatum ).

Denumirea de Parrotfish provine de la faptul că gua acestei specii seamănă cu ciocul unui papagal.

Asiguraţi acvarii de 114 L. Fiind o specie hibridă poate fi   găsit numai în acvarii. Apa trebuie să aibă o duritate scăzută. Asiguraţi un decor constituit din numeroase roci, cu locuri de ascuns în cazul în care sunt agresaţi. Plantele pot fi dezrădăcinate de către peşti. Asiguraţi schimburi de apă de 20-25% pe săptămână Asiguraţi sifonarea adică curăţarea substratului. Mişcarea apei trebuie să fie uşoară sau moderată. Asiguraţi o bună filtrare şi folosiţi un filtru extern pentru curăţarea apei. Lumina trebuie să fie redusă sau moderată. Asiguraţi un substrat de nisip închis la culoare, roci şi rădăcini, locuri de ascuns şi spaţii deschise pentru înot. Substratul trebuie să fie fin întrucât peştilor e place să sape. Plantele pot fi incluse pentru că nu le deranjează. Datorită faptului că sunt o specie paşnică poate fi menţinut cu alte specii care nu sunt agresive şi de mărime adecvată, cum ar fi Angelfish, Plecostomus   Corydoras, Kuhli Loaches, Swordtails, characins, Silver Dollars.

Hrană: Omnivor. Se hrănesc dezordonat aşa că fiţi pregătiţi să curăţaţi acavriul. Asiguraţi o dietă constituită din hrană vie, fulgi pelete, brine shrimp ( hrană vie sau congelată ), pui de guppy. Hrăniţi de 2-3 ori pe zi în cantităţi mici. Este mai bine decât o dată pe zi în cantităţi mai mari.

Inmulţire: Se înmulţeşte dificil, majoritatea ouălelor nu sunt fertile decât dacă se împerechează cu un peşte ciclidă care nu este hibrid. Doi peşti Blood Parrot nu se pot reproduce.

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

3 alte produse in aceeasi categorie: