Asterophysus batrachus
  • Asterophysus batrachus

Asterophysus batrachus

294 LEI
cu TVA
Dimensiuni pesti
Quantity
La comanda 15 zile. Plata anticipat.

Hrănirea Acești pești vor încerca pur și simplu și să mănânce orice . Krill apare un favorit real , dar toate alimentele sunt acceptate . Peștele devine mai activ în timpul zilei , atunci când nu a mancat recent , hrănirea ar trebui să fie la fel de cu pimelodids mari, mai puțin și mai puțin frecvente cu varsta . Te-ai aștepta să se hrănească un săptămânal adult . Acest lucru nu poate fi posibil în rezervoare în cazul în care peștele este ținut cu alte specii și astfel de pește ar trebui să fie hrăniți portii mai mici regulat de alimente care pot reduce activitatea sa în timpul zilei .
Mobilier depește ca să se odihnească și să se ascundă în grămezi Driftwood timpul zilei, dar ar trebui să se acorde cel puțin 3 sferturi din acvariu ca camera in aer liber pentru prowling nocturne . Plante inalte pot fi de asemenea folosite pentru a convinge peștele în timpul zilei de alimentare într-un cadru mai puțin dure . Alegerea de substrat este lipsit de importanță .
Compatibilitate Evident îngrijire este necesară în pește carcasă cu această specie . Pește suficient de mare pentru a nu fi mâncat , dar non- agresiv , până la punctul în care nu va mânca Asterophysus .
Sugestii de Tankmates pește suficient de mare pentru a nu fi mâncat ( uimitor pentru această specie , aceasta înseamnă cel puțin două ori mai mare de Asterophysus , mai mare este mai puțin riscantă ), dar non- ruinare , până la punctul în care nu va mânca Asterophysus . Characins mai mari , doradids și loricariids sunt , probabil, cel mai bun pariu .

Specific References

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

16 alte produse in aceeasi categorie: