Dianema urostriata
  • Dianema urostriata

Dianema urostriata

59 LEI
cu TVA

flag-tail

Dimensiuni pesti
Quantity
La comanda 15 zile. Plata anticipat.

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 5.

Moderata
94.6 Litri
7-8 cm
Dulce
5.5 - 7.0
22 -26 °C
2-20 °d
1:1 M:F
Neobisnuit
Omnivor, hrana vie, granule, fulgi
3-5 ani
America de Sud
Callichthyidae

Dimorfism sexual: Primele radii ale inotatoarelor pectorale la masculi sunt intarite iar femela este de multe ori mai plunita, mai ales daca are icre.

Inmultire: Sunt foarte putine informatii referitoare la inmultirea acestei specii, insa s-a realizat cu succes de mai multe ori. In vederea reproducerii se recomanda sa se achizitioneze 4-6 exemplare si sa se introduca intr-un acvariu, pe suprafata apei se va plasa o bucata de polustiren care va actiona ca suport pentru cuibul de spuma. Este posibil sa fie sanse mai mari de reusita daca polistirenul este galben. Pestii trebuiesc hraniti cu hrana vie din abundenta pentru a stimula depunerea. Dupa depunerea icrelor, adultii trebuiesc indepartati deoarece acestia vor manca icrele, puii vor fi suficient de mari sa fie hraniti cu nalupi de Artemia.

Ingrijire: Acvariul poate avea substrat nisipos si mai multe ascunzatori formate din crengi si radacini submerse. Pentru a simula si mai mult mediul sau natural se pot adauga cateva frunze uscate de stejar sa fag. Acvariul poate avea si zone bine plantate.

Hranire: Este un peste nepretentios, putand fi hranit cu granule, pelete, fulgi, Artemia, larve de Chironomidae si rame tocate.

Comentarii: Este o specie foarte pasnica ce nu va deranja nici cei mai mici pesti, desi puii nu vor fi in siguranta. Se poate tine impreuna cu majoritatea speciilor amazoniene pasnice printre care: Tetra, Cichlidae, Loriicaridae si Corydoras.


Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

16 alte produse in aceeasi categorie: