Tetraodon nigroviridis
  • Tetraodon nigroviridis

Tetraodon nigroviridis

15 LEI
cu TVA

spoted puffer

Dimensiuni pesti
Quantity
La comanda 15 zile. Plata anticipat.

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 10.

Moderata
113.6 Litri
12.7-15.2cm
Sarata, 1.010 - 1.015
7.8 - 8.4
24.4-27.8°C
8-12 °d
1:2 M:F
Neobisnuit
Carnivor, hrana vie
3-10 ani
Asia
Tetraodontidae

Dimorfism sexual: Nu se pot sexa in mod vizual.

Inmultire: nu au fost inmultiti in captivitate.

Ingrijire: Necesita un acvariu dotat cu stanci sau piatra vie care sa formeze si ascunzatori printre care acest peste sa caute hrana si sa se ascunda in momentele de stres. Se recomanda un curent moderat de apa si o apa limpede si curata, astfel se pot realiza schimbari partiale frecvente de 10 sau 15% din volumul total de apa.

Hranire: Sunt cam pretentiosi, in sensul ca nu vor manca decat hrana vie sau congelata si aproape niciodata nu vor accepta hrana sucata sub forma de fulgi sau granule. Pot fi hraniti cu scoici si melci, raci, crabi si creveti, carne de peste sau de scoica sau alte tipuri de hrana de origine animala. Acesti pesti, ca si toti din familia lor, prezinta dinti ascutiti care cresc toata voata continuu, astfel ca este nevoie de hrana dura pentru a isi putea toci dintii, de aceea se recomanda ca, acolo unde este cazul molustele sa fie acordate cu tot cu cochilie.

Comentarii: Este o specie agresiva si intoleranta care trebuie sa fie tinuta singura, este foarte agresiv si impotriva membrilor propriei specii si nu trebuie sa fie tinute mai multe exemplare impreuna. Desi sunt pesti rezistenti, necesita putin mai multa grija in ceea ce priveste dieta lor.

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

16 alte produse in aceeasi categorie: