Qium Cyano Control
  • Qium Cyano Control

Qium Cyano Control 500

235 LEI
cu TVA

500g

Quantity
La comanda in 10 zile lucratoare.

Qium CyanoControl Elimină bacteriile ciano rapid, fără conținut de antibiotice sau alte adaosuri nocive . Pentru rezultate perfecte , vă rugăm să aveti grijă de condițiile optime care se încadrează la tratament . Asigurați-vă că filtrarea și skimming este furnizată în calitate suficientă . Evitați supraalimentarea . Elimina orice reziduu de bacterii ciano dizolvat . PH și NO3 parametri pe o bază regulată . Nu supradozaj . În timpul tratamentului apei din acvariu aceasta poate deveni tulbure . Acest lucru este absolut inofensiv. 

În timpul tratamentului coralii pot pierde sau schimba culoarea , ceea ce este normal . În acest caz , puteți adăuga microelemente sau aminoacizi .

Utilizare de infestare :

Începeți cu CyanoControl 1gr pentru fiecare volum acvariu 100L și de a crește mări cantitatea de 1gr pe zi , până la maxim 5 grame . Se amestecă cu apă luată din acvariu. Folosiți apă de acvariu 500 ml pentru fiecare dimensiune a rezervorului 100L .
Asigurați-vă că Cyano Control este complet dizolvat în apă și nu mai sunt urme rămase .
Se toarnă soluția in bazinul de filtrare sau , în cazul în care nu existenta , direct în fluxul de apă din rezervor . În cazul în care apa devine tulbure , vă rugăm să întrerupeti pana la limpezire.
CyanoControl  tratament timp de cel puțin 2 zile .
Se repetă tratamentul zilnic până când bacteriile au dispărut complet .
Tratament minim de nu mai mult de 14 zile.
Utilizare pentru profilaxia :

De îndată ce infestarea de bacterii a dispărut , sau dacă utilizați ca un tratament profilactic , vă rugăm să folosiți
CyanoControl după cum urmează : Pentru fiecare 100L capacitate acvariu mix 1g CyanoControl cu apă luată din acvariu.
Folositi apa acvariu 100 ml pentru fiecare 100L .
Asigurați-vă că CyanoControl este complet dizolvat în apă și nu mai sunt depozitele rămase .
Se toarnă soluția în pârâu în bazinul de filtrare sau , în cazul în care nu existente , direct în fluxul de apă din rezervor . Se repetă tratamentul zilnic .
Sfaturi de securitate : CyanoControl este liber de antibiotice inofensive pentru oameni și animalele din acvariu. În cazul în care dumneavoastră sau un copil ingera accidental CyanoControl Cu toate acestea , este suficient pentru a spăla cu apă . Vizita un medic este în condiții normale, să nu fie necesar . Cu toate acestea , de îndată ce vă notați orice reacții fizice neobișnuite vizitati un doctor .

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

7 alte produse in aceeasi categorie: