Red Sea NO3:PO4-X
  • Red Sea NO3:PO4-X

Red Sea NO3:PO4-X

90 LEI
cu TVA
Volum
Quantity
Ultimele produse in stoc

Previne algele și permite controlul de zooxanthellae.
Pentru cresterea coralilor optimă și colorarea lor.

NO3 : PO4 - X este un complex unic de atomi de carbon , care sunt utilizate de către bacterii nutritive reducerea . Fiecare carbon încomplexul este utilizată de diferite tulpini de microorganisme , asigurând totodatăCarbon specific : azot: fosfor
raportul necesar pentru fiecare etapă .
 
Complexul include și alte elemente organice - lipit care sunt stimulatori de importante în fiecare etapă a procesului de reducere . Aceste elemente metalice și nemetale asigura raspandirea bacteriilor de echilibru , reducerea completă nitrat în azot gaz , precum șiabsorbția și utilizarea fosfatului de către bacterii .
manual
catalog
MSDS
FAQ
Controlul fin al nivelurilor de nitrați și fosfați oferite de dozare monitorizate de NO3 : PO4 - X garantează schimbările graduale și întreținerea corectă a nivelurilor de nutrienti . Acest lucru previne distrugerea populației zooxanthellae care poate provoca șoc UV și foame de corali .
 
Spre deosebire de alte regimuri low - nutrienți , utilizarea corectă a NO3 : PO4 - X va menține toate micro- fauna , care sunt benefice pentru recif .
NO3 : PO4 - X este de asemenea recomandat ca o sursă completă de carbon pentru a fi utilizate cu de- nitrare pe bază de carbon .
 
NO3 : PO4 - X este disponibil în 500 ml și 1000ml sticle și include o măsură dozatoare pentru dozare ușoară .
 
concentrare :
2ml/100 litri ( 25gal ) / zi

1 Obiect

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

7 alte produse in aceeasi categorie: