JBL Algol
  • JBL Algol

JBL Algol

27 LEI
cu TVA
Volum
Quantity
Ultimele produse in stoc

Pentru apă dulce. Acţionează fără cupru.

COMPOZIŢIE: 100 ml conţin ca suspensie 400 mg 3-(4-clorofenil)-1-metoxi-1-metilurea. Nociv pentru organismele acvatice, poate avea efecte negative de durată asupra mediului acvatic.

INDICAŢII DE FOLOSIRE: Se aplică întotdeauna numai dimineaţa! Înainte de aplicare se recomandă o schimbare parţială a apei de 30%. Înainte de utilizare se agită puternic timp de aproximativ 1 minunt! Cantitatea necesară de JBL Algol se toarnă în apă într-un loc cu mişcare bună a apei (de ex. ieşirea filtrului). Algele moarte încarcă apa şi trebuie îndepărtate mecanic (plasă, etc.).
Dozare: Întodeauna la volumul total al acvariului: 10 ml la 40 l de apă. La nevoie tratamentul poate fi repetat după 3-4 săptămâni cu jumătate de doză.

Precauţie: La dozare ulterioară frecventă plantele sensibile pot fi deteriorate! A nu se utiliza la o duritate carbonică mai mică de 4° d. Unii somni şi grindei poti fi sensibili. Se începe cu o jumătate de doză şi se creşte cu precauţie doza. La semne de intoleranţă se schimbă imediat 50% din apă. Creveţii nu tolerează substanţa.

A se evita dispersarea în mediu. A se procura instrucţiuni speciale înainte de utilizare, a se consulta fişa tehnică de securitate. Recipientele goale se elimină în gunoiul menajer, resturile mici ale produsului se spală cu apă, resturile mai mare are produsului se elimină în ambalajul original prin punctele de colectare a deşeurilor speciale.

2 Produse

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

4 alte produse in aceeasi categorie: