Aphyocharax anisitsi
  • Aphyocharax anisitsi

Aphyocharax anisitsi

17 LEI
cu TVA
red fin tetra
Dimensiuni pesti
Quantity
La comanda 15 zile. Plata anticipat.

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 10.

Moderata

56.8 Litri
5.1-7.6cm
Dulce
6 - 8
18.3-27.8°C
6-12 °d
2:3 M:F
redusa
omnivor,hrana vie, fulgi, granule
5-8 ani
America de sud
Characidae

Dimorfism sexual: dificil de realizat, de obicei femelele sunt mai grase datorita icrelor. Masculii au un mic carlig la inotatoarea anala.
Inmultire: Vor depune adesea spontan, de obicei pe frunzele late ale plantelor sau pe geam. Icrele nu sunt lipicioase si se vor imprastia pe substrat si frunze, adultii nu au instinct parental si pot manca icrele sau puii. Femelele pot depune pana al 500 de icre si se recomanda ca dupa depunere sa se separe adultii de pui. Daca nu se vor separa adultii de pui, un acvariu bine plantat, atat cu plante cu frunze late cat si cu plante cu frunze fine va oferi puilor mai multe sanse de supravietuire.
Ingrijire: Necesita acvarii bine plantate, de minim 60 litri, cu sufficient spatiu pentru a inota, cu zone plantate pentru siguranta. Au nevoie de apa curata, bine filtrate, este adaptabil la duritatea apei. Se pot adauga si plante plutitoare pentru a oferi pestilor mai multa siguranta.

Hranire: Accepta majoritatea tipurilor de hrana atat uscate cat si vii sau congelate, ocazional se pot hrani cu Artemia sau Tubifex.
Comentarii: Pesti pasnici, ar putea ciupi aripioarele altor pesti mai mari, a se tine in grupuri de peste sase indivizi, impreuna cu alti pesti activi. Daca grupul este mai mare, pestii vor fi mai curajosi si isi vor petrece mai mult timp in camp deschis.

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

16 alte produse in aceeasi categorie: