Gasteropelecus sternicla
  • Gasteropelecus sternicla

Gasteropelecus sternicla

26 LEI
cu TVA
silver hatchet

 

Dimensiuni pesti
Quantity
La comanda 15 zile. Plata anticipat.

Grupa : characins
Habitat : America de Sud , Surinam , Panama , Venezuela , Columbia
Dimensiune : 9 cm
Biotop : lacuri stagnante , iazuri și mlaștini .
Comportamentul social : pește de școlarizare pașnică pentru straturile de apă superioare . Poate alunge prăji dar poate fi combinat cu characins mari .
Dieta : omnivor , alimente fulgi , bloodworms și insecte , cum ar fi negru larve de tantari .
Reproducere : Foarte tare
Tank : minim 110 litri
Populație : 5-6 pesti de 110 litri
Decorare: pește dori să sari . Sugerăm un rezervor de mare , puțin adâncă, cu o mulțime de spațiu întresuprafața apei șicapacul . Plante de suprafață sunt sugerate . Peștele are nevoie de o mulțime de oxigen, asa ca foloseste un filtru care agită la suprafață .
Temperatura : 23-28 ° C
pH : 6-7
Duritate : 6-15 ° NK
Durată de viață: 3-5 ani
Descriere :hatchetfish reperat are un corp convex . Aripioarele ventrale sunt foarte mici, iar partea din spate este destul de drept . Aripioarele pectorale de aripi sunt transparente și de multe ori măsura până la o jumătate de lungime totală corpul peștelui . Colorația este de argint și partea din spate este de pete negre brown.Small de măsline acoperi corpul . Având în vedere că specia este un pește școală de cinci sau mai multe ar trebui să fie păstrate într-un rezervor . Femelele sunt minciună sfruntată în timpul de depunere a icrelor sezon.

În cazul în care animalele sunt hrănite bine acvariu ar trebui să fie întunecată . Apa trebuie să fie moale și acid . Ouale sunt stabilite între rădăcini de plante plutitoare și fertilizat . Ouăle se încadrează în partea de jos . După depunere a icrelor părinții ar trebui să fie eliminate . După 30 ore, trapa ouă și după 5 zile, tinerii peștii sunt de înot liber . Ar trebui să -i hrănească infuzorii foarte fine . După 7 zile le poate da - Artemia nauplii

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

16 alte produse in aceeasi categorie: