Hyphessobrycon amapaensis
  • Hyphessobrycon amapaensis

Hyphessobrycon amapaensis

17 LEI
cu TVA
Dimensiuni pesti
Quantity
La comanda 15 zile. Plata anticipat.

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 10.

Moderata
56.8 Litri
2.5-3cm
Dulce
5.3 - 6.5
24.4-26.7°C
1-5 °d
1:2 M:F
Neobisnuit
Omnivor, hrana vie, granule, fulgi
3-5 ani
America de Sud
Characidae

Dimorfism sexual: masculii sunt mai viu colorati, au inotatoarele mai alungite, in special inotatoarea dorsala. Masculii sunt mai supli decat femelele.

Inmultire: De obicei tetra inima rosie isi imprastie  ouale in timpul reproducerii prin tot acvariul astfel ca acesta trebuie sa fie destul de mare (peste 50 litri) pentru ca reproducerea  sa aiba  succes. Deosebirea intre sexe se face observand lungimea  mai mare a inotatoarei  dorsale si anale a masculului, precum si dupa coloritul mai intens al acestuia.  Totusi o idee buna este sa se cumpere un grup si sa fie lasati sa se imperecheze  singuri, experienta aratand ca aceasta metoda da mult mai des rezultate bune.

Ingrijire: Prefera un acvariu cu luminozitate slaba, cu plante de suprafata si substrat negru. acvariul trebuie sa fie plantat pe partile laterale si pe partea din spate, lasand spatiu liber pentru inot in partea centrala, fata a acvariului.

Hranire: Nu sunt pesti pretentiosi si vor manca aproape orice tip de hrana, trebuiesc hraniti cat mai variat cu hrana uscata sau congelata si hrana vie precum Artemia salina sau Daphnia.

Comentarii: sunt pesti pasnici daca sunt tinuti in grupuri suficient de mari, totusi pot deveni agresivi la hranire si pot ciupi inotatoarele altor pesti sau chiar semenilor lor.

Specific References

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

16 alte produse in aceeasi categorie: