Hyphessobrycon erythrostigma
  • Hyphessobrycon erythrostigma

Hyphessobrycon erythrostigma

18 LEI
cu TVA

bleeding heart Peru

Dimensiuni pesti
Quantity
La comanda 15 zile. Plata anticipat.

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 10.

Moderata
56.8 Litri
6-7 cm
Dulce
5.6 - 7.2
23 -28 °C
8-12 °d
2:3 M:F
Comun
Omnivor, hrana vie, granule, fulgi
3-5 ani
America de sud
Characidae
Dimorfism sexual: masculii sunt mai colorati decat femelele si au inotatoarele mai mari decat aceasta.
Inmultire: De obicei tetra inima rosie isi imprastie  ouale in timpul reproducerii prin tot acvariul astfel ca acesta trebuie sa fie destul de mare (peste 50 litri) pentru ca reproducerea  sa aiba  succes. Deosebirea intre sexe se face observand lungimea  mai mare a inotatoarei  dorsale si anale a masculului, precum si dupa coloritul mai intens al acestuia.  Totusi o idee buna este sa se cumpere un grup si sa fie lasati sa se imperecheze  singuri, experienta aratand ca aceasta metoda da mult mai des rezultate bune.
Ingrijire: prefera un mediu mai intunecat si este bine sa fie gazduiti intr-un acvariu cu cateva tufe de plante mari in spate, pe lateral si plante mai mici in fata astfel incat sa ramana mult loc pentru inot. Este recomandat un strat de plante de suprafata, plutitoare care sa lase sa  treaca  o lumina difuza . De asemenea trebuie acordata  o atentie sporita  calitatii apei.
Hrana: Majoritatea pestilor din aceasta familie sunt carnivori specializati pe mici insecte acvatice si larve ale insectelor terestre. In acvariu pot fi hraniti cu hrana procurata din comert (fulgi, deshidratata sau inghetata). Trebuie avut grija ca dieta lor sa fie  variata astfel incat mancarea uscata sa alterneze cu cea vie.

Specific References

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

16 alte produse in aceeasi categorie: