Leporinus fasciatus
  • Leporinus fasciatus

Leporinus fasciatus

28 LEI
cu TVA

banded leporinus

Dimensiuni pesti
Quantity
La comanda 15 zile. Plata anticipat.

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 10.

Moderata
283.9 Litri
25.4-30.5cm
Dulce
5.5 - 7.5
23 -27 °C
2-20 °d
1:1 M:F
Neobisnuit
Omnivor, hrana vie, fulgi, granule
5-8
America de sud
Anostomidae
Dimorfism sexual: nu se cunoaste diferenta dintre mascul si femela.
Hranire: sunt usor de hranit, accepta si hrana uscata precum fulgi sau pelete si hrana vie sau congelata. Se poate suplimenta cu hrana de materie vegetala si Spirulina. Daca nu sunt hraniti sufficient, pot face ravagii printe plante.
Inmultire: inmultirea nu s-a realizat in captivitate.
Ingrijire: Sunt relative dificil de intretin ut sin u sunt recomandati acvaristilor incepatori. Sunt pesti ce cresc repede, ajung pana la 20-30 cm si are obiceiul de a ciupi alti pesti indifierent de marimea lor. Sunt buni saritori, deci acvariul trebuie bine acoperit pentru a nu sari afara din el. Sunt pesti de straul mijlociu al apei.
Comentarii: Sunt relativ pasnici daca au un acvariu suficient de mare. Trebuiesc tinuti cu pesti de talie comparabila cu a acestora sau cichlide mici dar nu cu pesti lenti si cu inotatoare lungi. Substratul acvariului trebuie sa fie pietris fin iar acvariul trebuie sa aiba plante si decoratii. Daca acvariul are alge, acesti pesti isi vor petrece o mare parte a timpului pascand, daca nu, pot manca frunzele si mugurii plantelor.

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

16 alte produse in aceeasi categorie: