Sicce Wave Surfer
  • Sicce Wave Surfer
  • Sicce Wave Surfer

Sicce Wave Surfer

300 LEI
cu TVA
Quantity
La comanda in 5 zile. Plata anticipat.

Noul sistem electronic de control Wave Surfer este proiectat pentru a simula curenți marini reali. Este ușor de programat cu un echilibru perfect de caracteristici pentru funcționarea fără probleme fără calculatoare complicat sau controlere de putere.

Atunci când este utilizat cu pompe de acvariu, Wave Surfer permite crearea mai multor curenți din diferite direcții în interiorul rezervorului. Controalele face simplu pentru a reglementa calendarul de pompe conectate la acesta.

Personalizare este posibil prin stabilirea intervale de comutare, HRANIRE MODE și NIGHT MODE în funcție de nevoile de ecosistemului creat. Cât timp Pompe rămână oprit în timpul hrănirea locuitorilor aquarium¹s și cât de circulație a apei de mult este redusă în timpul ciclurilor de noapte sunt controlate de aceste setări.
 
Wave Surfer este complimentul perfect pentru Sicce Voyager și pompe de Syncra, dar poate fi folosit cu orice recirculare și curent pompa de până la 100 de wați totale pentru fiecare dintre cele două puncte de vânzare.

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

3 alte produse in aceeasi categorie: