Brochis multiradiatus
  • Brochis multiradiatus

Brochis multiradiatus

81 LEI
cu TVA
longnose brochis
Dimensiuni pesti
Quantity
La comanda 15 zile. Plata anticipat.

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 10.

Moderata
132.5 Litri
7.6-10.2cm
Dulce
6.0 - 7.2
21 -24 °C
6-16 °d
1:2 M:F
Neobisnuit
Omnivor, hrana vie, granule, fulgi
5-8 ani
America de Sud
Callichthyidae

Dimorfism sexual: Femelele sunt mai plinute iar masculii mai supli, acest lucru se poate vedea mai usor daca sunt observati de sus.

Inmultire: Nu au fost inmultiti in captivitate inca dar este posibil sa se inmulteasca intr-o maniera tipica genului Corydoras. Se introduc adultii intr-un acvariu de reproducere, acesta trebuie sa aiba substrat nisipos, filtrare simpla cu burete si optional se poate adauga si o tufa de moss. Se stiumeaza adultii in prealabil cu hrana vie si apoi se efectueaza un schimb de apa inlocuit apa scoasa cu alta mai rece. Acestia vor depune icrele pe geamul acvariului, dupa ce depunerea icrelor a luat sfarsit, adultii se scot din acvariul de reproducere. Dupa ce icrele eclozeaza,3-4 zile,  puii pot fi hraniti cu infuzorii sau hrana lichida, ei vor cauta si hrana microscopica pe buretele filtrului sau in tufa de moss, apoi dupa ce cresc se pot hrani si cu nalupi de Artemia.

Ingrijire: Acesti pesti pot fi tinuti in acvarii cu substrat nisipos sau pietris fin dar acesta trebuie sa fie mentinut curat deoarece mustatile lor sunt sensibile si pot aparea complicatii, cu zone plantate ce vor servi ca adapost. Se recomanda schimbari dese partiale de apa, saptamanal.

Hranire: Nu sunt pretentiosi la hrana, vor accepta aproape orice tip de hrana din comert daca aceasta se scufunda. Pot fi hraniti si cu Artemia, larve de Chironomidae, Tubifex, Daphnia sau rame tocate. Dieta pestilor trebuie sa fie in general cat mai variata.

Comentarii: Este o specie pasnica si poate fi tinuta in acvarii comunitare insa se recomanda evitarea speciilor agresive. Se pot tine impreuna cu characide mici, cyprinide, anabantoide,  cichlide pitice.

Specific References

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

16 alte produse in aceeasi categorie: