Crossocheilus reticulatus
  • Crossocheilus reticulatus

Crossocheilus reticulatus

10 LEI
cu TVA
Dimensiuni pesti
Quantity
La comanda 15 zile. Plata anticipat.

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 20.

Moderata
208.2 Litri
15.2-17.8cm
Dulce
6.5 - 7.2
20 -25 °C
6-16 °d
1:2 M:F
Neobisnuit
Vegetarian, granule, fulgi
5-10 ani
Asia
Cyprinidae

Dimorfism sexual: Femelele adulte sunt de obicei mai plinute decat masculii care sunt mai supli.

Inmultire: Nu a fost realizxata inca in acvariu insa au fost inmultiti in iazuri in Asia sub influenta hormonilor administrati artificial.

Ingrijire: Vor fi tinuti in acvarii mari, plantate, realizate in asa fel incat sa imite un curs de apa. Acvariul poate avea mai multe asdcunzatori ralizate din creng, radacini sau pietre si plante precum java moss, Bolbitis ori Anubias ce vor fi atasate de obiectele de decor. Se recomanda realizarea schimburilor partiale de apa dese deoarece fiind un peste de rau nu va tolera acumularile mari de poluanti.

Hranire: Se vor hrani aproape permanent cu aufwuchs si vor curata acvariul de alge insa ca supliment i se poate administra si Spirulina, mazare, spanac, dovlecel, castravete etc.

Comentarii: Este o specie in general pasnica si poate fi tinuta cu multe alte specii dintre care amintim Barbonymus gonionotus, B. schwanenfeldii , Cyclocheilichthys apogon, C. janthochir, C. repasson, Epalzeorhynchos kalopterus , Labiobarbus ocellatus ,  Luciosoma sp.  Puntius sp., Rasbora si Osteochilus.

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

16 alte produse in aceeasi categorie: