Garra cambodgiensis
  • Garra cambodgiensis

Garra cambodgiensis

9 LEI
cu TVA

Thai stone sucker

Dimensiuni pesti
Quantity
La comanda 15 zile. Plata anticipat.

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 20.

Moderata
75.7 Litri
10.2-12.7cm
Dulce
6.0 - 8.0
20 -25 °C
1-10 °d
1:1 M:F
Comun
Vegetarian, granule, hrana vie
2-5 ani
Asia
Cyprinidae

Dimorfism sexual: Cand sunt mici sunt dificil de sexat insa la maturitate, masculul va avea rostul mai rosu, in special in perioada de reproducere iar femela va avea abdomenul mai pronuntat. La ambele sexe apar tuberculi nuptiali pe cap insa la masculi tind sa fie mai evidenti.

Inmultire: In acvariu au fost inmultiti doar prin tratament cu hormoni. Icrele au eclozat in 15-16 ore air puii au fost hraniti cu rotiferi. Circa 90% din pui au supravietuit primei luni.

Ingrijire: Acvariul trebuie sa fie plantat, cu substrat nisipos si cu multe locuri in care acest peste sa se retraga. Plantele pot fi java moss, Bolbitis sau Anubias, prins de decoratiuni. Acvariul se poate decora cu crengi sau radacini submerse. Este o specie sensibila la poluantii din apa si se recomanda o filtrare si o oxigenare eficienta, deasemenea este bine ca in acvariu sa existe un curent de apa de intensitate moderata. Schimburile partiale de apa sunt esentiale.

Hranire: Se poate hrani cu granule dar si cu hrana vie precum Tubifex, Artemia sau larve de Chironomidae insa acesta va consuma si aufwuchs din acvariu.

Comentarii: Este o specie pasnica, ideala pentru acvariile comunitare. Se poate tine impreuna cu speciile cu care imparte habitatul sau natural precum : Barilius, Danio, Devario, Puntius, Mystacoleucus, Opsarius, Botia, Sinibotia, Yasuhikotakia, Acanthocobitis, Nemacheilus, Schistura, Beaufortia, Homaloptera, Gastromyzon, Pseudogastromyzon.

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

16 alte produse in aceeasi categorie: