Microrasbora erythromicron
  • Microrasbora erythromicron

Microrasbora erythromicron

12 LEI
cu TVA

medium

Dimensiuni pesti
Quantity
La comanda 15 zile. Plata anticipat.

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 20.

Moderata
37.9 Litri
2.5-3.8cm
Dulce
7.0 - 7.5
21 -25 °C
10-25 °d
2:3 M:F
Neobisnuit
Omnivor, hrana vie, granule, fulgi
3-5 ani
Asia
Cyprinidae

Dimorfism sexual: Masculii sunt mai colorati si mai supli decat femelele.

Inmultire: Se introduc pestii intr-un acvariu bine plantat, cu plante submerse si plutitoare, se vor hrani cu hrana vie si se vor efectua schimbari dese de apa pentru a stimula depunerea icrelor. Femelele pot depune 30-40 icre dar atat femela cat si masculul nu vor ezita sa le manance. Dupa depunere se separa adultii iar dupa 36 de ore vor ecloza icrele. Puii nu vor fi hraniti in primele doua zile.

Ingrijire: Acvariul trebuie sa fie plantat pe laterala si pe partea din spate, lasand in mijloc spatiu pentru inot. Acvariul poate fi decorat cu crengi sau radacini submerse. Substratul trebuie sa fie nisipos sau format din pietris fin. Se recomanda sa se execute schimbari partiale de apa dese.

Hranire: Este un peste omnivor si poate fi hranit preponderent cu granule sau fulgi insa se recomanda, mai ales in vederea reproducerii, sa se suplimenteze dieta cu hrana vie precum Artemia, larve de Chironomidae, Daphnia.

Comentarii: Sunt pesti pasnici de card, se vor tine in grupuri de minimum 5-6 indivizi. Sunt pasnici si pot fi asociati cu alti pesti de talie similara si pasnici.

Specific References

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

16 alte produse in aceeasi categorie: