• Nou
Seachem Tidal 55
  • Seachem Tidal 55
  • Seachem Tidal 55

Seachem Tidal 35

219 LEI
cu TVA
Quantity
Ultimele produse in stoc

Seachem Tidal 35 oferă o filtrare excepțională pentru acvarii de până la 130 litri. 

Realizate în colaborare cu SICCE, filtrele cascada Seachem Tidal sunt proiectate pentru a oferi acvariului o filtrare cuprinzătoare de înaltă calitate. 

 

Caracteristici

Fante de ventilație
Fantele de ventilație din capacul filtrului și santurile de aerare de pe fanta de curgere, asigură că apa returnată în acvariu este complet oxigenată și maximizează schimbul de gaze dintre apă si aer în timpul filtrării.

Circulatia apei de jos în sus
Pompa împinge apa în sus catre carcasa filtrului, fluxul de apa intrând prin partea inferioară a coșului de absorbtie, fiind împinsă în partea de sus. Un debit de jos în sus asigură o eficienta crescuta a filtrarii prin faptul că apa intră în contact direct cu toate mediile filtrante și nu poate sa curga în jurul sau peste mediile de filtrare, așa cum se întâmplă de obicei la filtrele tip cascada cu un flux de apa din spate în față.

Alertă de întreținere
În timp, mediile de filtrare se pot înfunda cu detritus/materie organica, reducând sau obstrucționând fluxul de apă prin filtru. Când se întâmplă asta, în filtrele Seachem Tidal, apa este redirecționată în jurul mediilor filtrante și înapoi în acvariu printr-o fanta laterală. Apa redirecționată împinge în sus alerta albastră de întreținere din partea superioară a filtrului, semnalând că filtrul trebuie curățat.

Skimmer de suprafață
Skimmerul va capta apa de la suprafață, unde se acumulează de obicei uleiuri de la excrementele peștilor, biofilm si alte impuritati, precum și posibilitatea de a elimina resturile plutitoare din masa apei.

Reglarea debitului
Debitul de apa al pompei este reglabil cu ajutorul reglajului din față.

Fără cartușe de filtrare
Coșul de filtrare are o capacitate imensă pentru păstrarea mediilor de filtrare in functie în configurația dorită. Toate filtrele Tidal vin echipate cu materialul biologic Seachem Matrix.

Intreținere usoară, fără mizerie
Coșul de filtrare este complet detașabil pentru un transport ușor și fără picurare către o chiuvetă sau galetă, pentru curățare.

Pompa autoamorsantă
Pompa autoamorsantă înseamnă că nu este nevoie să umpleți coșul de filtrare cu apă, să-l amorsati, să monitorizați filtrul sau oricare dintre celelalte variante care dau batai de cap atunci cand vine vorba de pornirea unui nou filtru.

Rotor cu auto-curățare
Rotorul cu functie de auto-curățare, rezistent la coroziune, este potrivit atât pentru mediul cu apă dulce, cât și pentru cel cu apă sărată. Acest lucru reduce întreținerea și face filtrul potrivit pentru o gamă largă de medii.

Dispozitiv de nivel reglabil
Dispozitivul de nivel de la baza filtrului permite adaptarea acestuia la o varietate de stiluri de acvariu.

3 ani garanție
Toate filtrele Tidal sunt garantate împotriva defectelor de fabrictie pentru o perioadă de 3 ani de la data cumpărării, cu excepția rotorului pompei. Acest lucru poate fi extins la 5 ani prin înregistrarea filtrului. Garanția acoperă înlocuirea pieselor defecte aparute in timpul fabricatiei.

 

Specificatii tehnice

Dimensiunea acvariului: până la 130 litri

Debit: 500 Litri/Ora

Putere: 5W (220-240V/50Hz)

Volumul filtrului: 0,7 litri

Dimensiuni filtru
Lungime: 15,5 cm
Lățime: 13 cm
Înălțime: 18 cm

Dimensiuni Cos Media
Lungime: 13,8 cm
Lățime: 5,2 cm
Înălțime: 12,5 cm

Conținutul pachetului

  • Filtrul Tidal 35
  • Burete
  • Material filtrant biologic Seachem Matrix
  • Documentație
1 Obiect

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

4 alte produse in aceeasi categorie: