Champsochromis spilorhynchus
  • Champsochromis spilorhynchus

Champsochromis spilorhynchus

70 LEI
cu TVA
Dimensiuni pesti
Quantity
La comanda 15 zile. Plata anticipat.

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 6.

Provocator
681.4 Litri
30-33 cm
Dulce
7.5 - 8.3
24 -26 °C
5-30 °d
1:1 M:F
Neobisnuit
Omnivor, hrana vie, granule, fulgi
5-8 ani
Lacul Malawi, Africa
Cichlidae

Dimorfism sexual: Masculii sunt mai mari, mai colorati si au inotatoarele anala, dorsala si caudala mai mari.

Inmultire: Masculul va alege un loc de depunere pe care il va apara, acesta va atrage femelele aici care vor depune icrele iar dupa depunere le va ridica in gura unde sunt fertilizate de mascul, aceasta le va incuba in gura o perioada de 3-4 saptamani. Dupa aceasta periuoada puii vor iesi si vor putea fi hraniti cuy nalupi de Artemia salina.

Ingrijire: Nu necesita un anumit aranjament deoarece sunt pesti pelagici. Se recomanda sa aiba cat mai mult spatiu liber in care sa poata inota si un substrat nisipos.

Hranire: Este un peste preponderent piscivor si poate fi hranit cu hrana de origine animala precum creveti, scoici, rame sau chiar alti pestisori, poate fi hranit si cu hrana uscata insa aceasta nu trebnuie sa constituie baza dietei sale. Se recomanda sa nu fie suprahraniti deoarece acestia sunt lacomi si vor manca foarte mult.

Comentarii: Nu se recomanda sa fie tinuti cu pesti mai mici deoarece acesta ii ma manca, pentru a tine un grup mai mare de un mascul si o femela este nevoie de un acvariu foarte mare.

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

16 alte produse in aceeasi categorie: