Nimbochromis fuscotaeniatus
  • Nimbochromis fuscotaeniatus

Nimbochromis fuscotaeniatus

82 LEI
cu TVA
Dimensiuni pesti
Quantity
La comanda 15 zile. Plata anticipat.

Nume Nimbochromis fuscotaeniatus
Familie Cichlidae – Haplochromis
PH 7.5 – 8.9
Temperatura  24-26 °C
Dimensiuni  30 cm
Dieta Omnivor
Origine Malawi – Africa
Dificultate Mare
Agresivitate Mare

Descrierea

Localizare în habitatul natural: Se gaseste în partea sudica a lacului. In mod normal este observata în zone unde nisipul si rocile se gasesc în ape de suprafata.

Ingrijire: O specie robusta, rezistenta si activa care va necesita un acvariu de cel putin 600 L.  Asigurati multe roci îngramadite pentru a forma mici pesteri si tunele cât si spatii deschise. Poate fi usor mentinut într-un acvariu comunitar cu alte specii agresive din grupurile Haplochromis si Mbuna.

Hrana: Mici pesti în mediul natural. Oferiti mâncare bogata în proteine ca plancton, pui de guppy, creveti proaspeti si mâncare congelata.

Inmultire: Masculul devine agresiv în timpul perioadei de activitate sexuala. Asigurati locuri de ascuns pentru femela gusata ( cea care are icrele fecundate în cavitatea bucala ), aceasta având nevoie sa se retraga întrucât masculul poate deveni foarte agresiv. Poate fi recomandat sa o îndepartati într-un alt acvariu pentru a-si incuba ouale. Hrana adecvata pentru puiet este artemia proaspat eclozata si fulgi fin macinati.

Specific References

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

16 alte produse in aceeasi categorie: