Lamprologus brevis Tembwe
  • Lamprologus brevis Tembwe

Lamprologus brevis Tembwe

41 LEI
cu TVA
Dimensiuni pesti
Quantity
La comanda 15 zile. Plata anticipat.

Moderata
37.9 Litri
5-6 cm
Dulce
8.0 - 9.0
23 -25 °C
9-19 °d
1:1 M:F
Neobisnuit
Omnivor, hrana vie, granule, fulgi
5-8 ani
Lacul Tanganyika, Africa 
Cichlidae

Dimorfism sexual: Dimensiunea este importanta in sexarea acestor pesti insa nu este singurul factor important. Masculul va avea falci mari si puternice si o proeminenta pe rostru iar femela va avea un profil mai drept.

Inmultire: Se vor reproduce in cochilii de meci asa ca aceste trebuiesc adaugate in acvariu. Sunt necesare mai multe femele la un mascul iar acesta se va imperechea cu toate femelele. Dupa trei zile de la depunere icrelor, acestea vor ecloza iar cand puii vor putea inota liber trebuiesc hraniti cu nalupi de Artemia salina.

Ingrijire: Acvariul trebuie sa aiba substrat fin, nisipos si mai multe ascunzatori formate din pietre si cochilii de melci. Ascunzatorile trebuie sa fie mai multe decat pestii pentru a nu se creea dispute intre acestia. Plantele nu sunt necesare deoarece nu fac parte din habitatul natural al acesto pesti.

Hranire: Pot fi hraniti cu granule pentru Cichlidae sau cu fulgi de calitate insa este bine sa se suplimenteze dieta cu Daphnia sau Artemia salina, fie vii, fie congelate.

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

16 alte produse in aceeasi categorie: