Neolamprologus brichardi Ulwile
  • Neolamprologus brichardi Ulwile

Neolamprologus brichardi Ulwile

50 LEI
cu TVA
Dimensiuni pesti
Quantity
La comanda 15 zile. Plata anticipat.

Moderata
208.2 Litri
7.6-10.2cm
Dulce
8.0 - 8.6
25-26.1°C
10-20 °d
1:1 M:F
Neobisnuit
Carnivor, hrana vie, granule, fulgi
8-12 ani
Lacul Tanganyika, Africa
Cichlidae

Dimorfism sexual: Sunt relativ dificil de sexat, totusi masculii sunt putin mai mari, au o frunte mai proeminenta si au inotatoarele dorsala si anala mai putin mai alungite si mai ascutite.

Inmultire: Sunt pesti ce formeaza perechi dor in perioada de reproducere, in rest raman un card unit. Femela prefera sa depouna icrele in pesteri cu substrat de pietris. Poate depune peste 100 icre si dupa aparitia puilor, atat parintii cat si juvenilii vor ajuta la cresterea acestora.

Ingrijire: Acvariul trebuie sa fie ornat cu multe ascunzatori tip pestera si sa aiba substrat nisipos. Filtrarea trebuie sa fie eficienta si in acvariu se recomanda existenta unui curent de apa. Plantele nu sunt necesare insa acesti pesti prefera lumina difuza. Schimbarile partiale de apa sunt necesare saptamanal, 10-20% din cantitatea de apa in functie de numarul pestilor si de cantitatea de nitriti.

Hranire: Pot fi hraniti cu granule pentru Cichlidae sau cu fulgi de calitate insa este bine sa se suplimenteze dieta cu Daphnia sau Artemia salina, fie vii, fie congelate.

Comentarii: Sunt pesti relativ pasnici, pot fi tinuti atat in acvarii specifice cat si in acvarii comunitare cu alti pesti similari. Totusi, cand depune icrele, perechea depunatoare poate deveni agresiva si isi va apara teritoriul. Nu vor vatama plantele. Daca se tin in acvarii comunitare, Neolamprologus pulcher trebuiesc introdusi ultimii, dupa ce ceilalti pesti si-au stabilit deja teritoriile. Se pot tine impreuna cu  ciclide din Lacul Malawi sau Victoria.Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

16 alte produse in aceeasi categorie: