Lamprologus boulengeri

44 LEI
cu TVA
Dimensiuni pesti
Quantity
La comanda 15 zile. Plata anticipat.

Neolamprologus boulengeri(kiritvaithai) este un peşte din familia Cichlidae.

Dimensiuni: Masculii ating lungimi de 6.5 cm, în vreme ce femelele ating 5 cm.

Aspect: Este un peşte cu corpul subţire şi alungit, de culoare gri. De-a lungul corpului prezintă zone circulare colorate în negru. Aceste pete sunt prezente şi pe înotătoare. Vârful înotătoarei dorsale este galben, reflexii galbene fiind prezente şi în jurul ochilor.

Răspândire: Este originar din zona nordică a lacului Tanganyika, unde preferă apele apropiate de mal, unde se poate ascunde printre pietre sau, în lipsa acestora, în zonele nisipoase dar pline de cochilii de melci.

Dimensiunile acvariului şi caracteristicile apei: Pentru un harem format din un mascul şi 3-4 femele este suficient un acvariu de 40 de litri , 45 cm (L) pe 30 cm (l) pe 30 cm (h). Decorul acvariului trebuie să reproducă mediul său natural, un pat nisipos, pietre şi cochilii de melci (acestea din urmă în număr mai mare decât exemplarele de Neolamprologus boulengeri din acvariu). Este de preferat ca patul acvariului să aibă o grosime de minim 5 cm, de vreme ce lui Neolamprologus boulengeri îi place să sape. Temperatura optimă a apei este între 24 şi 27 de grade, cu o duritate ridicată şi un pH cuprins între 7.5 şi 9.

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

16 alte produse in aceeasi categorie: