Seachem PhosGuard

56 LEI
cu TVA
Volum
Quantity
La comanda in 10 zile lucratoare

PhosGuard ™ elimină rapid fosfatii și silicatii din acvariile de apa dulce si marina. Nu este recomandat pentru acvariile de apa dulce aditionate intentionat cu fosfati. PhosGuard™ este foarte poros pentru o mai mare capacitate de absorbtie și în formă sferica pentru un debit optim de apa. Depaseste clar toate produsele concurente, pe baza testelor independente efectuate. 

Dimensiuni: 100 ml 250 ml, 500 ml, 1 L, 2 L, 4 L, 20 L, 100 L

PhosGuard™ este sferic. Forma sa permite un debit maxim de apă prin intermediul mediului filtrant. Alte substante granulate eliminatoare de fosfati se pot colmata, limitând în mod dramatic capacitatea de a elimina fosfati. În cazul în care mediul de filtrare nu poate veni în contact cu apa, nu se pot elimina fosfatii din ea.PhosGuard™ este singurul mediu sferic de pe piata. Oxidul de aluminiu NU ESTE regenerabil. Indiferent care este opinia generala, prin coacerea/ incalzirea oxidului de aluminiu nu se reface capacitatea de a elimina fosfat. Această concepție greșită vine de la destinația produsului original: aceea de uscare a aerului. Evident, dacă un produs absoarbe umezeala, cel mai bun mod de a elimina umiditatea, este prin incalzire. Cu toate acestea, se înlătură doar apa, nu contaminanții conținuți în această apă .

Utilizare: Pentru cele mai bune rezultate, PhosGuard ™ ar trebui să fie plasat astfel încât să maximizeze fluxul de apa prin mediu. Acesta poate fi utilizat într-un filtru canistra, filtru cutie, sau în orice zonă cu flux ridicat de apa. În unele situații poate fi necesar să se utilizeze într-un sac de filtrare. Utilizați 250 ml (~ 1 ceasca) pentru fiecare 300L. Lăsați produsul în loc 4 zile, apoi testati pentru silicati /fosfati fie cu unul dintre pachetele multitest: Fosfat ™ sau multitest: Silicat ™. În cazul în care concentrația de componente pe care încercați să o controlati nu a scăzut la aproximativ 0,02 mg / L, înlocuiți PhosGuard™, în caz contrar lăsați în loc, până când conținutul in fosfati începe să urce din nou. Atâta timp cât concentrațiile rămân sub control, produsul nu este epuizat. Fiecare 500 ml de PhosGuard ™ tratează peste 600 L (de exemplu, va elimina până la 30 mg / L fosfati din 600 l de apă), în funcție de concentratia initiala de fosfati precum si de incarcatura biologica. Nu este recomandat supradozajul.PhosGuard™ nu este o rășină de schimb, aceasta nu elimina nimic în apă. Poate fi îndepărtat, uscat, și apoi reîntrodus in utilizare până la epuizare. Utilizarea continua unor cantități mici este de preferat unei utilizari intermitente a unor cantități mai mari.

Atenție! 
Poate genera căldură la contactul inițial cu apă. Umeziti prin adăugarea la un volum dublu de apă dulce (de exemplu, 250 ml de produs în 500 ml apă), urmată de o clătire si introducerea in unitatea filtranta.

Referinte specifice

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

16 alte produse in aceeasi categorie: