Melanochromis joanjohnsonae
  • Melanochromis joanjohnsonae

Melanochromis joanjohnsonae

51 LEI
cu TVA
Dimensiuni pesti
Quantity
La comanda 15 zile. Plata anticipat.

Moderata
208.2 Litri
9-10 cm
Dulce
7.0 - 8.5
24 -26 °C
10-15 °d
1:1 M:F
Neobisnuit
Omnivor, hrana vie, granule, fulgi
5-8 ani
Lacul Malawi, Africa
Cichlidae

Dimorfism sexual:femelele au corpul galben auriu, iar masculii au o culoare inchisa, dar prezinta benzi orizontale deschise.

Inmultire: Femela va ingriji icrele tinandu-le in cavitatea bucala (mouthbreeder) timp de aproximativ doua saptamani, timp pe care si-l va petrece ascunsa. Ascunzatorile formate din pietre sunt obligatorii pentru reproducere. Masculii devin agresivi in perioada de inmultire si se recomanda sa se tina un mascul cu trei femele.

Ingrijire: Acvariul trebuie sa aiba substrat nisipos si ascunzatori formate din pietre, habitat tipic Malawi. Este necesara o filtrare eficienta si schimbari periodice, partiale de apa.

Hranire: este omnivor si necesita o hranire pe masura. Pot fi hraniti cu larve de Chironomidae, inima de vita si hrana congelata, dar dieta trebuie sa contina si parte vegetala, granule si fulgi, spanac.

Comentarii: au un caracter agresiv si sunt teritoriali, atat masculii cat si femelele. Pot fi tinuti in acvariu comunitar impreuna cu alte specii de Cichlidae din Lacul Malawi.

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

16 alte produse in aceeasi categorie: