Pseudotropheus socolofi
  • Pseudotropheus socolofi

Pseudotropheus socolofi

48 LEI
cu TVA
Dimensiuni pesti
Quantity
La comanda 15 zile. Plata anticipat.

 

Moderata
113.6 Litri
4-6 cm
Dulce
7.5 - 8.3
23 -28 °C
9-19 °d
1:1 M:F
Neobisnuit
Vegetarian, granule, fulgi
5-8 ani
Lacul Malawi, Africa
Cichlidae

Dimorfism sexual: Masculii sunt colorati mai intens decat femelele. Masculii prezinta petele de pe inotatoarea anala mai pronuntate.

Inmultire: Nu sunt greu de inmultit. Pestii trebuiesc hraniti cu hrana vie pentru a stimula depunerea, iar pentru a induce depunerea se poate realiza un schimb partial de apa. Este nevoie de pietre plate pe care sa depuna icrele, pe care femelele le vor incuba in gura. Dupa circa trei saptamani puii pot inota si pot fi hraniti cu nalupi de Artemia salina. Prezinta instinct parental si nu vor manca puii.

Ingrijire: Acvariul trebuie amenajat cu pietre astfel incat sa formeze diferite locuri in care pestii se pot retrage,
deoarece au tendinta de a fi agresivi. Ascunzatorile pot fi confectionate din lemn insa se recomanda ascunzatorile din piatra. Sustratul trebuie sa fie nisipos iar iluminarea puternica pentru a stimula dezvoltarea algelor.

Hranire: Pot fi hraniti si cu hrana vie precum Artemia sau larve de Chironomidae insa se recomanda ca hrana de baza granule si fulgi cu continut vegetal ridicat si legume precum castravete si spanac, mazare decojita.

Comentarii: Ciclid teritorial care tinde sa fie agresiv in special cu aceasi specie. Dar poate fi tinut impreuna cu alte cichlidae din Lacul Malawi de aceeasi talie precum Synodontis, Labidochromis caeruleus.

Specific References

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

16 alte produse in aceeasi categorie: