Ctenops nobilis
  • Ctenops nobilis

Ctenops nobilis

31 LEI
cu TVA
Dimensiuni pesti
Quantity
La comanda 15 zile. Plata anticipat.

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 10.

Originea : India , regiune Brahmaputra , și Bangladesh .

Etimologie : Nobilis ( L ) înseamnă cunoscut , recunoscut .

Sinonime: Osphromenus nobilis , Ziua , 1878 .

Primul import : Germania , 1912 , de Kropac .

Descriere : Vezi imaginea .

Îngrijire : Dificil . Neutru la apă alcalină , bine filtrata , deși curentul de apa nu-i place. Apa ar trebui să fie de la moale la dura medie , temperatura în zona inferioară , și pura . Schimbari de apa mici și dese sunt benefice . Rezervor mare ( min 100 cm ), cu o mulțime de plante plutitoare , plante , și Driftwood . Această specie este foarte sensibil atunci când este păstrat în condiții proaste , și contracte cu ușurință de catifea , ciuperca gurii , și Costia într- un astfel de caz . De îndată ce ceva este în neregulă de la distanță , peștele va arata disconfortul lor de aripioare prinse . Ctenops nobilis sunt foarte agressivi față de propriile lor specii , dar poate fi bine păstrate cu alți pești care doriți condiții similare .

Temperatura : 20-24 grade .

Hrănire : se iau toate produsele alimentare , dar , de obicei, numai de la suprafață , precum și în regiunile de apa de mijloc . Peștii prefera hrana vie , în special insecte , creveți mici ( Mysis ) și larve de țânțari , dar pot fi învățați să mănânce alte alimente .

Dimensiune : până la 10 cm .

pH : 6.0 - 7.5

Reproducere : Înainte de reproducere un bubblenest mic este uneori de sex masculin . Peștele va crește aproape de suprafață , iar femela va produce un pachet ovul , care este fertilizat de sex masculin . Femela va colecta ouă , și scuipa -le în fața de sex masculin , care va ridica ouale . Perioada de Mouthbrooding jur de 11-14 de zile , dupa care se prajesc 4-10 sunt scuipat de sex masculin . Fry aproximativ 6 mm mare , dar ar trebui să fie hrănite cu infuzorii pentru prima perioadă .

Dimorfism sexual : Femelele au un aspect marmorat , masculii au o culoare maro teren cu puncte negre de pe părțile laterale ( Imaginea arată doi masculi ) .

Suplimentare: pește foarte rare , rareori disponibil . Peștele este listat ca pe cale de dispariție critic în Bangladesh .

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

16 alte produse in aceeasi categorie: