Trichopsis vittata
  • Trichopsis vittata

Trichopsis vittata

7 LEI
cu TVA

croacking gourami

Dimensiuni pesti
Quantity
La comanda 15 zile. Plata anticipat.

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 20.

Moderata
37.9 Litri
4-5 cm
Dulce
6 - 7
22 -28 °C
8-12 °d
1:2 M:F
Neobisnuit
Carnivor, hrana vie, granule, fulgi
3-5 ani
Asia
Osphronemidae

Dimorfism sexual: Este mai greu de diferentiat masculii de femele, insa acestea au abdomenul mai pronuntat decat masculii.

Inmultire: Aceasta specie se inmulteste prin cuib de spuma. Masculul va construi un cuib de spuma la suyprafata apei, printre plantele plutitoare si va invita femela sub cuib sa depuna. Cand aceasta este pregatita va elibera icrele pe care masculul le va lua si le va aseza in cuib. Masculul va alunga apoi femela si va pazi singur cuibul cu icre, apoi pui. Dupa ce pot inota liber, puii pot fi hraniti cu infuzorii si apoi, dupa ce mai cresc pot fi hraniti si cu nalupi de Artemia.

Ingrijire: Acvariul poate fi mic, deoarece este o specie mica de peste. Pot fi tinuti singuri, sub forma unei perechi, mai ales daca se alege varianta unui acvariu mic. Acesta trebuie sa fie bine plantat si sa contina plante de suprafata insa circulatia apei trebuie sa fie mentinuna la minimum.

Hranire: Prefera hrana vie precum Artemia sau Daphnia sau larve de insecte insa pot fi hraniti in mod regulat cu granule sau cu fulgi de calitate din comert.

Comentarii: Este o specie pasnica si poate fi tinuta cu alte specii de aceeasi talie si comportament ce au cerinte similare.

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

16 alte produse in aceeasi categorie: