Melanotaenia parkinsoni
  • Melanotaenia parkinsoni

Melanotaenia parkinsoni

21 LEI
cu TVA
Dimensiuni pesti
Quantity
La comanda 15 zile. Plata anticipat.

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 10.

Moderata
170.3 Litri
10-11 cm
Dulce
7.5 - 7.8
26 -30 °C
6-8 °d
1:2 M:F
Neobisnuit
Omnivor, hrana vie, granule, fulgi
5-7 ani
Papua Noua Guinee
Melanotaeniidae

Dimorfism sexual: Masculii sunt mai colorati si au inotatoarele mai lungi decat femelele.

Inmultire:Daca se doreste inmultirea acestor pesti, trebuie sa li se puna la dispozitie un mediu optim pentru a depune icre (exemplu: java moss). Adultii vor manca icrele asa ca se recomanda separatea adultilor de icre dupa depunere. Daca temperatura este intre 23-24 grade Celsius, icrel vor ecloza in 10-12 zile. Puii pot fi hraniti cu infuzorii sau fulgi bine faramitati. Dupa ce cresc pot manca si nalupi de artemia, puii vor creste lent chiar si in conditii ideale.

Ingrijire: Acvariul trebuie sa fie plantat dar sa prezint sufficient spatiu de inot pentru pesti. Daca este posibil, pozitionati acvariul in asa fel incat sa fie in lumina solara doua sau trei ore pe zi pentru ca pestii sa para si mai interesanti. Au nevoie de apa curata, schimbati 25-50% din apa in fiecare saptamana si inlocuiti-o cu apa curata. Este recomandat ca acvariul sa fie acoperit pentru a nu permite pestilor sa sara din apa.

Hranire: sunt o specie omnivora de peste si ar trenui hraniti cu hrana de calitate pentru a stimula un colorit mai intrns. Este bine sa se foloseasca un amestec de hrana vie sau uscata si cat mai variata pentru a mentine starea de sanatate a pestelui. Pot fi hraniti cu granule sau fulgi, larve de Chironomidae, Tubifex, Artemia salina sau Daphnia.

Comentarii: Sunt o specie pasnica ce poate fi tinuta in acvariu specific (cu o singura specie) sau in acvariu comunitar impreuna cu alte specii pasnice de dimensiuni apropiate. Se recomanda sa fie tinuti in grupuri de minimum 4-5 indivizi.

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

10 alte produse in aceeasi categorie: