Hemiscyllium ocellatum

5.699 LEI
cu TVA

H Prins cu mana, fără otravă

2 Produse
Marimi
Quantity
Ultimele produse in stoc

Denumirea comună: Epaulette shark

Acest rechin mic, marcat atractiv este un animal destul de interesant. Înoată, dar cea mai mare parte a mișcării sale este realizată prin „mers” cu ajutorul mai multor aripioare. Corpul său subțire permite navigarea ușoară în și în jurul complexului recifelor de corali, unde se hrănește în principal cu nevertebrate care locuiesc pe fund.


Origine: Coasta de sud a Noii Guinee până la coasta de nord a Australiei, până la sud până la Sydney.
Dimensiune: au de obicei o lungime de 70 până la 90 cm (27 până la 35 inchi). Lungimea maximă raportată este de 107 cm (42 inchi).
Temperatura: 73.4 ° F - 78.8 ° F (23 ° C - 26 ° C)
Hrănirea: sunt în primul rând sunt rechini care se hranesc pe fundul apei și preferă substraturile de nisip și de creștere a recifelor de corali ca zone sursă pentru hrana lor. Deși sunt considerați în primul rând nocturni, pot fi observați căutând hrană în orice parte a zilei. Momentele lor preferate pentru hrănire sunt la amurg și în zori. Opțiunile alimentare sunt în mare parte limitate la diferite nevertebrate. Studii recente privind preferințele alimentare ale acestui rechin au indicat că dieta tinerilor tinde spre o preferință pentru viermii poliheți, iar adulții par să prefere crabii. Sunt hrănitori oportunisti și vor accepta cu ușurință o varietate de alimente atunci când sunt disponibile.
Rezervor: 549.95 gal (+ 500L)
Grad de dificultate: pentru acvaristi avansati

H Prins cu mana, fără otravă

2 Produse

Referinte specifice

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

8 alte produse in aceeasi categorie: