Red Sea Reef Foundation ABC
  • Red Sea Reef Foundation ABC

Red Sea Reef Foundation ABC

98 LEI
cu TVA

1kg

Quantity
Stoc epuizat


Ca | Sr | KH | Mg | K | Br | I

Calciu , magneziu , stronțiu și carbonat sunt elementele de fundație de bază de schelete de corali .
Toate aceste elemente trebuie să fie disponibile în proporții echilibrate pentru sănătate coral pozitivă și creștere . Reef Foundation ABC + este un amestec al tuturor elementelor de fundație cuadaos de potasiu , brom și iod înraportul unic necesar corali .
 
Red Sea lui Reef Fundația ABC + este un supliment pulbere formulat unic care conține toate elementele de Fundația A , B & C ,
plus Marea Roșie lui Coral Culori A & B ( potasiu , bor , iod si brom )
formulate înraportul exact așa cum se găsește în scheletul de coral .
 
Deși există mici diferențe între speciile de corali ,raportul mediu dintre aceste elemente este destul de constantă . Completarea toate aceste elemente într -un raport fix în funcție deabsorbția de calciu va asigura o reaprovizionarea corectă pe baza cerințelor metabolice ale corali .
 
Reef Foundation ABC + trebuie administrat zilnic sau săptămânal în funcție de tipul de acvariu și în conformitate cu o absorbție măsurată de calciu . De-a lungul timpului se poate produce un dezechilibru între elementele de fundație .
 
Dacă dozare de zi cu zi , trebuie să testați toate elementele de fundație săptămânale și să facă ajustări cu individuală A , suplimentele B & C . Dacă dozare săptămânal , ar trebui să testeze toate elementele de fundație lunare și să facă ajustări cu individuală A , B & C suplimente .
 
concentrare
1g va ridica nivelul Ca de 100 de litri ( 25 gal ) de 1,5 ppm.

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

16 alte produse in aceeasi categorie: