JBL ProFlora Bio80 Eco
  • JBL ProFlora Bio80 Eco

JBL ProFlora Bio80 Eco

43 LEI
cu TVA
Quantity
Stoc epuizat


Instalaţii de fertilizare pentru o vegetaţie magnifică.

Utilizare de CO2 pe cale naturală pentru acvarii de 30 până la 80 l. Natural, productiv, comfortabil şi sigur, JBL PROFLORA BIO asigură o extracţie CO2 printr-un proces biologic de fermentare, din componente naturale. Oferă o producţie constantă de CO2 timp de peste 40 de zile.

JBL PROFLORA BIO 80:

JBL PROFLORA BIO 80 are un sistem de verificare de moment şi de lungă durată inclus în componente, asigură o alimentare CO2 extrem de eficientă sub formă de bule microscopice, prin intermediul unui difuzor JBL PROFLORA TAIFUN P cu membrană ceramică. Conţine un difuzor CO2 JBL PROFLORA TAIFUN S pentru o difuziune vizibilă şi eficientă de CO2 şi are un furtun protejat special CO2 JBL PROFLORA T3.

Este simplu de instalat, cu un rezervor de reacţie stabil, care poate fi reumplut oricând, după dorinţă. Poate fi achiziţionat un set practic de reîncărcare, uşor de utilizat JBL PROFLORA BIO REFILL, cu toate componentele necesare pentru 40 zile CO2 deoarece JBL PROFLORA BIO este reîncarcabil. 

CONŢINUT (denumire şi componente):
Vas de reacţie (1x)
JBL PROFLORA BIOREFILL (1x)
Bandă cu velcro (arici, 1x)
Filtru pentru capacul vasului de reacţie (1x)
Siguranţă contra reversiei JBL PROFLORA SAFESTOP (1x)
Difuzor JBL PROFLORA TAIFUN (1x)
Furtun CO2 JBL PROFLORA T3 (2 m)


JBL PROFLORA BIO 80 ECO: 

JBL PROFLORA BIO 80 ECO produce CO2 dintr-un substrat organic, pe cale naturală, prin activitatea unor microorganisme inofensive. Un sistem tampon special dezvoltat în substrat, de către JBL, are grijă de o producţie aproape constantă de CO2 pentru aproximativ 40 de zile. JBL PROFLORA BIO 80 ECO este simplu de manipulat şi nu necesită nici un flacon de presiune.

CONŢINUT (denumire şi componente):
Vas de reacţie (1x)
JBL PROFLORA BIOREFILL, componentul A (1x)
JBL PROFLORA BIOREFILL, componentul B (1x)
Bandă cu velcro (arici, 1x)
Furtun CO2 JBL PROFLORA T3 (2 m)
Piatră pentru difuzie (1x)
Ventuză (1x).


Tipul acvariilor ce pot fi alimentate corespunzător cu CO2 cu ajutorul JBL PROFLORA BIO 80 este dependent de duritatea apei din acvariu.
Puncte de referinţă: 
Duritate carbonat: 2, 4, 6, 8, 10.
Acvariu: 80 l, 60 l, 50 l, 40 l, 30 l.

Sistemul este proiectat pentru o temperatură a camerei de 21-23°C. Din această cauză, producţia de CO2 poate fi deficitară în spaţii mai răcoroase. În cazul acesta, ar fi indicat, ca temperatura camerei să fie puţin crescută.

Referinte specifice

You might also like

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

16 alte produse in aceeasi categorie: