Salifert Coral Food
  • Salifert Coral Food

Salifert Coral Food

43 LEI
cu TVA
Volum
Quantity
La comanda in 10 zile lucratoare.

Coral Food dă ( direct sau indirect ) de particule extrem de nutritive variind în mărime de 5-150 microni și substanțe nutritive polimerice și monomerice naturale dizolvate . Când administrat în conformitate cu instrucțiunile de corali vor avea suficientă mâncare să prospere fără a polua apa . Sarcina organice cauzate de acest supliment este comparabil cu ceea ce se găsește în apa de mare curat . Această hrană este , de asemenea, ideal pentru bureti , tunicate , pene viermi aspirator de praf și multe alte organisme .
Coral alimentare încearcă să reproducă reproduce cea mai mare a produselor alimentare găsite în natură în cazul în care coralii prosperă .


Despre hrănirea corali
Moale , piele și corali greu și de multe alte organisme sunt foarte capabili să prindă particule de mâncare . Dar, apoi, dimensiunea particulelor trebuie să fie într-un anumit interval și ar trebui să semnaleze organismele care acest lucru este ceea ce ei sunt în așteptare pentru . Că este , ea are elemente nutritive de care au nevoie .

Un alt mod în care coralii pot obține nutrienti este prin tesutul lor . Astfel de substanțe nutritive trebuie să îndeplinească mai multe criterii în caz contrar acestea nu vor fi transportate prin țesut sau va polua apa puternic .

Toate substanțele nutritive obținute prin modalitățile descrise mai sus sunt utilizate pentru creștere și energie . Aceasta energie este utilizată pentru a efectua procese biologice importante care rezultă în bunăstarea de corali și alte organisme .

Unele corali obține o parte a produselor alimentare din algele simbiotice , dar hrănire suplimentară în mod regulat cu alimente descrise mai sus arată îmbunătățiri majore în timp .
Alimentele pe care le obține prin prinderea și cu mijloace de transport prin tesutul lor conține acizi grași , vitamine , carbohidrati , proteine polimerice cu o compoziție adecvat de aminoacizi si unele minerale legați la proteinele si carbohidratii . Coral alimentare conține substanțe similare .


direcții :
Agitați înainte de utilizare .
Întreținerea periodică :
Doza de 5 ml pe 200 litri ( 50 galoane ) de zi cu zi . Acesta a fost păstrat în mod corespunzător cu substanțe produse în mod natural . Nu este necesară frigorifice .

A nu se lăsa la îndemâna copiilor . În caz de contact cu ochii clătiți cu multă apă . Numai pentru uz acvariu - hobby . Nu sunt destinate consumului uman ( direct sau indirect ) !


Ingrediente active: acizi grași încapsulate și dizolvate ( inclusiv HUFA ) , carbohidrați , proteine , vitamine și minerale .

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

16 alte produse in aceeasi categorie: