Synodontis eupterus
  • Synodontis eupterus

Synodontis eupterus

9 LEI
cu TVA
Dimensiuni pesti
Quantity
Acest produs nu este disponibil.

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 20.

Moderata
246.1 Litri
20.3-25.4cm
Dulce
6.0 - 7.5
21.7-25.6°C
4-15 °d
1:1 M:F
Neobisnuit
Omnivor, hrana vie, granule, fulgi
8-12 ani
Africa

Mochokidae

Dimorfism sexual: Femelele sunt mai plinute decat masculii. Deasemenea acesti pesti pot fi sexati si examinand papila genitala dar acest lucru nu este pentru amatori. Se va tine pestele in palma, cu burta in sus tinand inotatoarea dorsala intre degetul mijlociu si inelear. Papila genitala poate fi abservata daca se trage usor de coada. Masculul prezinta spermaduct, mai ascutit iar femela va avea oviduct, mai rotunjit.

Inmultire: Nu s-a relizat inmultirea in acvariu dar in natura sa stie ca se inmulteste prim imprastierea icrelor, fara a manifesta grija fata de acestea sau fata de pui.

Ingrijire: Se va tine in acvarii amenajate intr-o maniera tipica apelor africane, cu multe locuri de ascundere formate din pietre si locuri libere pentru a inota. O iluminare slaba va incuraja pestele sa iasa din ascunzatori.

Hranire: Nu sunt pretentiosi si vor accepta atat granule cat si hrana vie sau congelata precum larve de Chironomidae, rame, Artemia si uneori pot fi recompensati si cu mazare decojita sau castravete.

Comenatrii: Poate fi tinut impreuna cu specii mai mari, suficient de mari incat sa nu fie considerate hrana. Ideal este sa se tina cu ciclide din Lacul Tanganyika. Este un peste teritorial cu membri ale aceleiasi specii, daca se doreste pastrarea a mai multi indivizi, se recomanda acvarii mari.

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

3 alte produse in aceeasi categorie: