Hanna Instruments HI-758
  • Hanna Instruments HI-758

Hanna Instruments HI-764

399 LEI
cu TVA
Minicolorimetru pentru nitriti.
Quantity
La comanda in 10 zile lucratoare. Plata anticipat.

Nitriţii sunt o formă intermediară de azot şi sunt produşi atunci când amoniacul este transformat în nitrat, în timpul ciclului azotului. Descompunerea materiei organice cauzează producerea amoniacului. Extrem de toxic, amoniacul este transformat în nitrit de anumite bacterii, iar nitritul este transformat în nitrat de către alte bacterii. Nitritul este periculos pentru viaţa acvatică în cazul în care se acumulează deoarece provocă leziuni ale ţesuturilor şi conduce la îmbolnăvire sau chiar la moarte.
Instrumentul HI 764 din seria Checker®HC este o combinaţie între seturile simple de teste chimice şi instrumentele de măsură profesionale. Seturile de teste chimice insă, oferă o rezoluţie între 5 şi 10 puncte în timp ce instrumentele profesionale sunt foarte costisitoare şi necesită mult timp pentru calibrare şi întreţinere. HI 764 are o acurateţe de ± 4% din citire, utilizează o adaptare a metodei EPA de diazotare, este foarte precis şi extrem de simplu de utilizat.

HI 764 Checker®HC este livrat cu (2) cuve cu capace pentru probe, (6) reactivi pulbere pentru nitriţi, baterie şi manual de instrucţiuni.

Domeniu de la 0 la 200 ppb
Rezoluţie 1 ppb
Acurateţe la 25°C ±10 ppb ±4% din citire
Sursă de lumină LED la 525 nm
Detector de lumină fotocelulă cu siliciu
Condiţii de mediu de la 0 la 50°C; U.R. max 95% fără condens
Metodă adaptare a metodei EPA 354.1 de diazotare
Tip baterie 1 x 1.5V AAA
Închidere automată după 3 minute de inactivitate
Dimensiuni 81.5 x 61 x 37.5 mm
Greutate 64 g

Specific References

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

16 alte produse in aceeasi categorie: