Salifert Magnesium Profi Test
  • Salifert Magnesium Profi Test

Salifert Magnesium Profi Test

55 LEI
cu TVA

50 teste

Quantity
Ultimele produse in stoc

Testarea magneziu plus
 
Magneziul este prezent în NSW într -o concentrație destul de mare (1300 - 1400 mg / l ) . Magneziul este o parte esențială a clorofilă , care este necesar pentru fotosinteza . Fără plante fotosinteză , inclusiv alge și corali , pe care le au , de obicei, în acvariile noastre , nu ar fi capabil de a trăi .
 
Magneziul are o altă funcție importantă, deoarece , de fapt, face ca menținerea combinația corectă de concentrare de calciu și alcalinitate sau duritate carbonat posibil .
 
Explicația este după cum urmează . Forme de calciu cu carbonați și bicarbonați un compus insolubil numit carbonat de calciu . Da, acest lucru este într-adevăr o importantă piatră de construcție pentru corali și alge calcaroase , dar apoi ar trebui să fie formate prin procese biologice și să fie depozitate la locul potrivit . De aceea, trebuie evitată formarea de carbonat de calciu prin procese chimice .
 
Chiar și fără biologic carbonat de calciu interferențe ar fi format și s-ar epuiza calciu și alcalinitate sau duritate carbonat fără a îndeplini orice funcție . De fapt, aceasta va curata multe elemente importante urme , precum și scăderea concentrației oligoelemente .

Magneziu incetineste acest proces negativ . Cu cât concentrația de magneziurepede acest proces negativ va avea loc și , de asemenea , la o mult mai mică de calciu și alcalinitate / carbonat valoare duritate .
 
Menținerea unei concentrații corect de magneziu este , prin urmare, foarte importantă și este indirect responsabil pentru corali rapid și creșterea algelor calcaroase în virtutea de a face de întreținere a cifrelor de calciu și alcalinitate corecte posibile .
 
Magneziul este epuizat de alge și este , de asemenea, sărăcit prinutilizarea kalkwasser excesive și trecând mult dincolo de valorile alcalinitate și pH calciu natural și .
 
Există, de asemenea, anumite branduri de sare , care au sau au avut un conținut scăzut dramatic de magneziu . Utilizarea unei astfel de săruri va duce la probleme permanente cu calciu și valori de duritate carbonat.
 
concluzie :
Măsurarea de magneziu și de a lua măsuri corective sunt justificate . Aditivii de magneziu trebuie să fie astfel încât un dezechilibru ionic este creat . În plus, multe săruri de magneziu contin cantitati suficiente de amoniac pentru a deranjat solduri biologice . Prin urmare, săruri de magneziu foarte înaltă calitate sunt necesare .
Magneziul este un element care a fost neglijat pentru o lungă perioadă de timp . Conținutul de magneziu unor acvarii pare a fi destul de scăzută atunci când este testat . Măsuri corective trebuie să ia pentru un sistem de recif echilibrat .
 
Testul de magneziu Salifert este foarte simplă și nu suferă de calciu și stronțiu interferențe atunci când în anumite limite . Acesta măsoară în suficiente etape precise de 30 mg / l , cu o schimbare de culoare ascuțit . Kitul poate efectua aprox . 50 de măsurători .
 
Aditivul lichid - magneziu Salifert nu dezechilibru a sistemului și este ultra pura . Salifert a fost primul de a oferi un astfel de aditiv . O versiune mai economice potrivite pentru o singură dată corecție majoră esteSalifert magneziu - pudra

1 Obiect

Specific References

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

16 alte produse in aceeasi categorie: