Salifert NO2 NitriteProfi Test
  • Salifert NO2 NitriteProfi Test

Salifert NO2 Nitrite Profi Test

40 LEI
cu TVA

60 teste

Quantity
Ultimele produse in stoc

testarea nitriti
Nitritii sunt o substanță care este toxic pentru pești și nevertebrate .
Este o concepție greșită că, odată ce un rezervor se face prin ciclul său ( primele 3 sau 4 săptămâni) , nitritii a dispărut .
Multe kituri de testare al nitritilor sufera de interferență de amine (de exemplu, care apar în mod natural și aminoacizi esențiali ), rezultând o valoare măsurată prea scăzută mai ales dacă concentrația de azotit este relativ scăzut .
Nitritii sunt transformati în azotat în acvarii  în mod corespunzător . Azotatul astfel format este transformat în azot inofensiv ( = denitrificare ) . Acest lucru se întâmplă în zonele defavorizate de oxigen în materiale de rock și de filtru diverse vii .
Înainte de a fi transformat în azot gazos nitratul este primul convertit înapoi la nitrit . Atunci când pentru orice motiv acest ciclu special, nu pot fi finalizate , nitrit toxic poate fi prezent într-o concentrație semnificativă și ușor să fie detectată de kituri de testare , care nu suferă de interferențe amină .
 
concluzie :
Multe kituri de testare a nitritilor au puterea de a suferi de interferențe amina care rezultă în nitrit toxic nu a fost detectat .
Kit de testare a nitritilor Salifert nu suferă de o astfel de ingerință amină deoarece ingrediente foarte speciale sunt utilizate .
Aceleași ingrediente duce de asemenea la o dezvoltare plin de culoare în câteva minute . Culoarea dezvoltat este foarte intens detectarea luarea de urme chiar minute de nitrit ușor . Este, probabil, este cel mai sensibil , precis și mai rapid nitrit kit de testare disponibile.
 
Kitul poate efectua aprox . 60 măsurători .

1 Obiect

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

16 alte produse in aceeasi categorie: