Salifert NO3 Nitrate Profi Test
  • Salifert NO3 Nitrate Profi Test

Salifert NO3 Nitrate Profi Test

40 LEI
cu TVA

60 teste

Quantity
Ultimele produse in stoc

testarea nitrat
Atunci când un acvariu are regiuni insuficiente private de oxigen ( = zonele anaerobe ) sau veniturile de denitrificare incomplet atunci nitrat va construi -up .
O concentrație prea mare de nitrat poate duce la nedorite corali alge de creștere și acestea pot irita în vecinătatea lor .
Azotat , ca atare, întârzie , de asemenea, o creștere de corali .
Concentrația de nitrați într-o corectă funcționare recif acvariu ar trebui să fie , de preferință, mai mică de 1 mg / L. Numai pește acvarii ar arăta , de obicei, concentrații de nitrați mult mai mari .
Cele mai multe kituri de testare utilizează o procedură în care o anumită parte din nitrat este transformat chimic în nitriți și se măsoară ca atare .
Încă o dată , la fel ca și cu testarea nitrit , interferențe amine are un impact major asupra valorii măsurate . Dacă apare o astfel de ingerință concentrații mult mai mici decât efectiv va fi măsurat .
 
concluzie :
Multe kituri de testare de azotat sunt predispuse la interferențe amină . Acest lucru poate da rezultate mult mai mici decât reală .
Testul nitrat Salifert nu suferă de o astfel de ingerință amină . Ingredientele foarte speciale, permit o masurare foarte rapid și precis .
Gama se întinde de la foarte scăzută la o concentrație de azotat de foarte mare ( aprox. 0.05-20 mg / l sub formă de nitrat - azot sau 0.2-100 mg / l ca ion nitrat ) .
Kitul poate efectua aprox . 60 măsurători .


 
concluzie :
Multe kituri de testare a nitritilor au puterea de a suferi de interferențe amina care rezultă în nitrit toxic nu a fost detectat .
Kit de testare a nitritilor Salifert nu suferă de o astfel de ingerință amină deoarece ingrediente foarte speciale sunt utilizate .
Aceleași ingrediente duce de asemenea la o dezvoltare plin de culoare în câteva minute . Culoarea dezvoltat este foarte intens detectarea luarea de urme chiar minute de nitrit ușor . Este, probabil, este cel mai sensibil , precis și mai rapid nitrit kit de testare disponibile.
 
Kitul poate efectua aprox . 60 măsurători .

1 Obiect

Specific References

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

16 alte produse in aceeasi categorie: