Salifert Ca Calcium Profi Test
  • Salifert Ca Calcium Profi Test

Salifert Ca Calcium Profi Test

54 LEI
cu TVA

50-100 teste

Quantity
Pe stoc.

Testarea de calciu și aditie
 
Calciul este o componentă majoră de alge calcaroase , materialul scheletic de corali duri și acele scheletice de corali moi / piele . Calciu îndeplinește , de asemenea, mai multe funcții biologice .
Destul de des, o concentrație prea mică de calciu întârzie creșterea coralilor și algelor calcaroase .

NSW conține 400-450 mg / l calciu . Care este , de asemenea, valoarea trebuie să ne străduim pentru . Pentru un mediu acvariu stabil fluctuația în conținut de calciu nu ar trebui , de preferință, mai mult de aprox . 15 mg / L. Aceasta înseamnă în mod automat cătestul de calciu ar trebui să poată monitoriza fluctuațiile comparabile .

concluzie :

Într-o creștere acvariu sănătos și multiplicare de corali , alge calcaroase dorite și alte organisme rezultate din epuizarea de calciu . Datorităimportanței calciu măsuri corective la timp ar trebui să fie luate . În acest scop , este necesar un aditiv adecvat de calciu împreună cu un kit de testare exacte .

Testul nostru de calciu este capabil în rezolvarea conținutul de calciu în 10 pași mg / L . Schimbarea de culoare este ascuțit și facilitează detectarea fluctuații mici, dar extrem de importante în concentrația de calciu . Salifert este singurul care oferă o acuratețe și precizie adevărat așa cum este revendicat .
Kitul poate efectua aprox . 5-10 măsurători .
Coral de calciu aditiv Salifert este fabricat folosind o procedura foarte special . Acest lucru duce la un aditiv foarte concentrat care face nu numai plus calciu ușor , se evită , de asemenea, căechilibrul ionic este perturbată atunci când este folosit în combinație cu nostru KH + pH tampon sau oricare alt tampon pe bază de sodiu . Aditivi comune , care conțin numai clorură de calciu sau de a folosi în mod necorespunzător de kalkwasser ( hidroxid de calciu ) , poate afecta echilibrul ionic rezultă în apă acvariu foarte diferit de NSW .


 
concluzie :
Multe kituri de testare de azotat sunt predispuse la interferențe amină . Acest lucru poate da rezultate mult mai mici decât reală .
Testul nitrat Salifert nu suferă de o astfel de ingerință amină . Ingredientele foarte speciale, permit o masurare foarte rapid și precis .
Gama se întinde de la foarte scăzută la o concentrație de azotat de foarte mare ( aprox. 0.05-20 mg / l sub formă de nitrat - azot sau 0.2-100 mg / l ca ion nitrat ) .
Kitul poate efectua aprox . 60 măsurători .


 
concluzie :
Multe kituri de testare a nitritilor au puterea de a suferi de interferențe amina care rezultă în nitrit toxic nu a fost detectat .
Kit de testare a nitritilor Salifert nu suferă de o astfel de ingerință amină deoarece ingrediente foarte speciale sunt utilizate .
Aceleași ingrediente duce de asemenea la o dezvoltare plin de culoare în câteva minute . Culoarea dezvoltat este foarte intens detectarea luarea de urme chiar minute de nitrit ușor . Este, probabil, este cel mai sensibil , precis și mai rapid nitrit kit de testare disponibile.
 
Kitul poate efectua aprox . 60 măsurători .

3 Produse

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

16 alte produse in aceeasi categorie: