Salifert PO4 Phosphate Profi Test
  • Salifert PO4 Phosphate Profi Test

Salifert PO4 Phosphate Profi Test

48 LEI
cu TVA

60 teste

Quantity
Pe stoc.

Fosfatul are mai multe efecte negative, dacă este prezent într- o concentrație prea mare . În primul rând, creșterea nedorită alge ar putea rezulta . A face un acvariu o priveliște neplăcut .
 
Fosfat , de asemenea, blochează sau întârzie creșterea de corali și alge calcaroase .
Unul dintre studii științifice arată că o concentrație mai mare de fosfat de 0,05 mg / l scade creșterea algelor calcaroase cu 90 % !
 
Spălat din peste , care este o sursă bogată de fosfați într -o sită după decongelare reduceaportul de fosfat enorm . Evitându-se , de asemenea, utilizarea de bogat - fosfat de grad mic de carbon activ ajuta la mentinerea nivelului de fosfat cât mai scăzut posibil . Verificareacărbunele activ de fosfat , înainte de utilizare este , prin urmare, foarte recomandat .
 
Concentrațiile crescute de fosfat pot fi îndepărtate cu ajutorullichidului fosfat - Eliminator saufoarte eficient granular Fosfat- Killer . Atât reduce , de asemenea, silicat și conținut organice și absorbi metale grele toxice .
 
concluzie :
Deoarece fosfat poate avea consecințe majore atunci când sunt prezente într- o concentrație de peste 0,05 mg / l un kit de testare ar trebui să fie capabil în detectarea concentrații chiar mai mici .
 
Testul de fosfat Salifert detectează deja , în câteva secunde , 0,015 mg / l de fosfat . Acest lucru face ca măsurarea fosfat extrem de fiabile și informativ care să permită măsuri în timp util pentru a fi luate . Kitul poate efectua aprox . 50 de măsurători .

3 Produse

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

16 alte produse in aceeasi categorie: