Salifert PO4 Phosphate Profi Test
  • Salifert PO4 Phosphate Profi Test

Salifert PO4 Phosphate Profi Test

48 LEI
cu TVA

60 teste

Quantity
Ultimele produse in stoc

Fosfatul are mai multe efecte negative, dacă este prezent într- o concentrație prea mare . În primul rând, creșterea nedorită alge ar putea rezulta . A face un acvariu o priveliște neplăcut .
 
Fosfat , de asemenea, blochează sau întârzie creșterea de corali și alge calcaroase .
Unul dintre studii științifice arată că o concentrație mai mare de fosfat de 0,05 mg / l scade creșterea algelor calcaroase cu 90 % !
 
Spălat din peste , care este o sursă bogată de fosfați într -o sită după decongelare reduceaportul de fosfat enorm . Evitându-se , de asemenea, utilizarea de bogat - fosfat de grad mic de carbon activ ajuta la mentinerea nivelului de fosfat cât mai scăzut posibil . Verificareacărbunele activ de fosfat , înainte de utilizare este , prin urmare, foarte recomandat .
 
Concentrațiile crescute de fosfat pot fi îndepărtate cu ajutorullichidului fosfat - Eliminator saufoarte eficient granular Fosfat- Killer . Atât reduce , de asemenea, silicat și conținut organice și absorbi metale grele toxice .
 
concluzie :
Deoarece fosfat poate avea consecințe majore atunci când sunt prezente într- o concentrație de peste 0,05 mg / l un kit de testare ar trebui să fie capabil în detectarea concentrații chiar mai mici .
 
Testul de fosfat Salifert detectează deja , în câteva secunde , 0,015 mg / l de fosfat . Acest lucru face ca măsurarea fosfat extrem de fiabile și informativ care să permită măsuri în timp util pentru a fi luate . Kitul poate efectua aprox . 50 de măsurători .

2 Produse

Specific References

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

16 alte produse in aceeasi categorie: