Salifert I Iodine Profi Test
  • Salifert I Iodine Profi Test

Salifert I Iodine Profi Test

75 LEI
cu TVA

40 teste

Quantity
La comanda in 10 zile lucratoare.

Iodul este prezentă în NSW ( apă de mare naturală ) într- o concentrație foarte scăzută ( 0,06 mg / l sau 0,06 ppm ) .

Iod apare ca specii diferite . Unele dintre ele sunt iodură , iodat și hypoiodite .

În general, atunci când spunem iod , atunci ne referim la una sau mai multe specii de iod fără o distincție clară se face . NSW conține predominant iodat și într-o măsură mică iodură .
Există, totuși, o concepție greșită printre mulți pasionaților care iodură predomină în NSW . Acest lucru este însă fals .

Kituri de testare care nu sunt capabile să detecteze în iodat s-ar putea să nu fie foarte potrivit pentru utilizarea acvariu . Deoarece într- un acvariu iodură pot fi transferate la iodat . Acest lucru înseamnă că, dacă un kit de testare este utilizat nu sunt capabile să detecteze în iodat , o concentrație fals scăzut de iod totală ( suma de iodat și iodură ) vor fi obținute și concentrația de iodat poate urca mult prea mare și , eventual, a deranja mediul de acvariu .

Măsurile Salifert Iod Profesional de testare care apar în mod natural toate speciile de iod , cum ar fi iodat , iodură , iod molecular și hypoiodite . Nici un alt kit de testare oferă această posibilitate .

Aditiv natural - iod Salifert este foarte concentrat și conține o iodat mare parte și , de asemenea, unele iodură .
 
Salifert stă singur in a oferi o astfel de formulare avansat și bine gândit .
 
Aproximativ un total de 40 de teste per kit . Măsuri de iodură și iodat ( împreună cu hypoiodite și iod molecular ), în etape separate .

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

16 alte produse in aceeasi categorie: