JBL GH Test Refill
 • JBL GH Test Refill

JBL GH Test Refill

18 LEI
cu TVA
Quantity
Ultimele produse in stoc

 • Test complet pentru apă dulce.

  TESTUL JBL este un test rapid care se poate efectua uşor, pentru a determina duritatea globală în apă dulce. Comform provenienţei şi constituţiei fondului, apa poate să conţină diferite cantităţi de sare alcalino-terestre. De obicei este vorba despre săruri de calciu şi magneziu. Prin definiţie, prin duritate totală se întelege suma ionilor de calciu şi magneziu conţinuţi în apă. Majoritatea peştilor şi a plantelor se dezvoltă cu succes la o duritate totală de aproximativ 5-20 dH. Totuşi, valorile de duritate totală prea ridicate ar trebui reduse cu prevederile corespunzătoare.

  INDICAŢII DE FOLOSIRE ŞI CONDIŢII DE PĂSTRARE:
  1. Clătiţi de mai multe ori unitatea de măsură cu apa care trebuie analizată.
  2. Reumpleţi unitatea de măsură până la marcajul de 5 ml cu apa care trebuie analizată (atenţie: linia inferioară a oglinzii apei trebuie să corespundă cu marcajul!).
  3. Adăugaţi reactivul picătură cu picătură, număraţi picăturile şi agitaţi după fiecare picătură până când vedeţi că s-a schimbat culoarea din roşu în verde.
  4. O picătură de soluţie reactivă corespunde la 1 dH de duritate totală (dH=scara germană de duritate).

  În cazul unei durităţi prea scăzute adăugaţi JBL AQUADUR PLUS.
  Irită ochii şi pielea. Păstraţi sub cheie şi în locuri unde copiii nu pot ajunge. Dacă substanţa ia contact cu ochii, clătiţi imediat cu apă şi consultaţi medicul. În timpul manevrării purtaţi mănuşi şi ochelari de protecţie şi folosiţi mască de protecţie pentru faţă. În cazul în care are loc un accident sau un incident, consultaţi imediat medicul (daca este posibil prezentaţi-i aceste instrucţiuni).
2 Produse

Specific References

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

16 alte produse in aceeasi categorie: