Aqua Zonic Super Tropical Pink

106 LEI
cu TVA
Neon
Socluri
Quantity
Ultimele produse in stoc

Lampa Aqua Zonic Super Tropical Pink stimuleaza dezvoltarea plantelor acvatice si consolideaza culoritul natural al peştilor.
Satisface nevoile de lumina a speciilor de plante acvatice cu o cerinţă mai mare de lumina. Se poate combina cu succes impreuna cu lampile Super Sun.
 
Iluminarea corectă a acvariului este ca şi rezolvată cu noua gamă de tuburi fluorescente Aqua Zonic Tropical Pink. Aceste tuburi de calitate sunt fabricate conform celor mai noi standarde şi satisfac cele mai înalte exigenţe. Ele dau o lumină excelentă, cu consum de energie redus şi sunt foarte fiabile.
Aqua Zonic Tropical Pink este recomandat în mod deosebit pentru acvariile cu o singură lampă fluorescentă. Fiabilitatea în furnizarea unei lumini constante este excelentă, la o durată medie de exploatare de 10.000 ore.
În masura in care situatia o permite este avantajos să se folosească simultan mai multe tipuri de lămpi fluorescente, decât să se folosească un singur tip de tub. Este ideala combinatia de Aqua Zonic Tropical Pink Aqua Zonic Super Sun .
Toate tuburile fluorescente Aqua Zonic au fost create în colaborare cu experţi în acvaristică. De aceea, ele sunt fabricate special pentru acest tip de aplicaţii.
1 Produse

Specific References

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

14 alte produse in aceeasi categorie: