Limia nigrofasciata
  • Limia nigrofasciata

Limia nigrofasciata

20 LEI
cu TVA
Dimensiuni pesti
Quantity
La comanda 15 zile. Plata anticipat.

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 10.

Moderata
94.6 Litri
5-5.2 cm
Dulce
7.0 - 8.0
25 -28 °C
9-19 °d
1:3 M:F
Neobisnuit
Omnivor, hrana vie, granule, fulgi
3-5 ani
America Centrala
Poeciliide

Dimorfism sexual: Masculii sunt mai mici, mai colorati.

Inmultire: Sunt o specie vivipara (nasc pui vii). Sunt o specie foarte prolifică, dând naştere, o dată la 6-8 de saptamani, la zeci de puiuţi. Culoarea masculilor începe să se distingă la 3-4 săptămâni şi se va intensifica în următoarele şase luni. Puii pot fi hraniti cu nalupi de Artemia salina sau cu fulgi maruntiti. Se pot reproduce in acvariul comunitar insa daca acvariul nu este bine plantat nu fosrte multi pui vor supravietui, pentru mai mult succes se pot folosi acvarii separate, maternitati.

Ingrijire:Acvariul trebuie sa fie plantat, in general nu necesia un anumit tip de amenajare insa daca acvariul este plantat si sunt si locuri libere in care sa poata inota, acestia vor arata superb. Se recomanda folosirea radacinilor si crengilor submerse si a plantelor de suprafata.

Hranire: Omnivor. Toate tipurile de hrana pentru pestii de acvariuDaphnia  vii, congelati sau uscati, Tubifex vii sau congelati; artemia vii sau congelati, larve de chironomus (Chironomus) vii sau congelati; hrana uscata (fulgi, pelete, mixturi, etc.).

Comentarii: Sunt pesti pasnici si pot fi tinuti impreuna cu alti vivipari, Corydoras sau Loriicaridae .

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

16 alte produse in aceeasi categorie: