Poecilia velifera Blood Red
  • Poecilia velifera Blood Red

Poecilia velifera Blood Red

19 LEI
cu TVA
Dimensiuni pesti
Quantity
La comanda 15 zile. Plata anticipat.

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 10.

Usor
94.6 Litri
12.7-15.2cm
Dulce
7.5 - 8.2
25 -28 °C
8-14 °d
1:2 M:F
Neobisnuit
Omnivor, hrana vie, granule, fulgi
3-5 ani
Mexic
Poeciliidae


Dimorfism sexual: Pe corpul acestor pesti, in special la masculi, se gasesc multe pete roscate, grupate in dungi subtiri. Masculul are corpul suplu, alungit, in timp ce femela are corpul mai puternic si mai bondoc.

Inmultire: Temperatura in acvariul de reproducere trebuie sa fie de minim 24°C. Perioada de gestatie dureaza intre 30 si 50 de zile, iar uneori poate ajunge si la 70 de zile. O femela naste intre 30-80 de pui la interval de 2-3 luni. Puii nascuti, sunt relativi mari si se hranesc la inceput cu Cyclopi si dafnii mici, dupa care se trece treptat la tubi tocati marunt. Ajunge la maturitatea sexuala dupa 1-1,5ani.

Ingrijire: Acvariul in care traiesc acesti pesti trebuie sa fie bine iluminat si sa aiba intodeauna apa curata la o temperatura de 25-26°C si o densitate de 9-10°DG. Plantele recomandate pentru acvariul acestor pesti sunt: Valisneria, Cryptocoryne, Sagittaria si Cabomba.

Hranire: Hrana obisnuita pentru acesti pesti o constituie hrana vie alcatuita din larve de Chironomide si dafnii, dar pentru ca nu este asa pretentios i se poate administra si hrana uscata.

Comentarii: Convietuiesc foarte bine cu: Betta splendens, Trichogaster leeri, Xiphophorus helleri, Melanotaenia macculochi.

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

16 alte produse in aceeasi categorie: